Pagina wordt geladen ...
header

Onze missie en visie

Waar onze organisatie volop in ontwikkeling is en we de kwaliteit van onze dienstverlening continu verbeteren, blijven onze missie en visie ongewijzigd. Zij staan als een huis: 

Onze missie

Door inzet van toegewijde en goed opgeleide vrijwilligers, maken we de kwaliteit van leven in de laatste levensfase van cliënten en diens naasten zo comfortabel mogelijk, aansluitend bij hun wensen en behoeften.

Onze visie

Afscheid nemen van het leven is één van de moeilijkste opdrachten die er is. Wie weet dat hij binnenkort zal sterven, maakt die laatste tijd het liefst zo mooi mogelijk. Dat kan thuis, bij familie en vrienden, in een verzorgings- of verpleeghuis of juist in een hospice, omringd door behulpzame zorgverleners.

Onze zorgvrijwilligers weten hoe ze net dat beetje extra kunnen geven om het leven dat gaat eindigen zo aangenaam mogelijk te maken. Zij zijn ervaren en deskundig in het ondersteunen van cliënten en hun mantelzorgers in de slotfase van het leven.

Hoe ze dat doen? Door er te zijn en te luisteren en door praktische ondersteuning te bieden. Ze ondersteunen de familie, en staan de stervende bij, thuis, in een verzorgings- of verpleeghuis of in één van de hospices. Als aanvulling op en in samenwerking met professionele zorgverleners.
 

Waarom Acanthis

  • Er zijn voor mensen in de laatste levensfase met tijd, aandacht en ondersteuning
  • Er zijn voor mantelzorgers als de zorg voor een dierbare te zwaar dreigt te worden
  • Er zijn voor een ieder met zorg voor een goed levenseinde
sitemap - contact - cookie instellingen - Website door Webba