Pagina wordt geladen ...
header

 

Het bestuur van Acanthis heeft Hennita Schoonheim per 1 juni 2021 benoemd tot directeur-bestuurder van onze organisatie.

Hennita Schoonheim heeft in haar loopbaan voor zorg- en welzijnsorganisaties gewerkt en heeft daarnaast ervaring opgedaan in de gemeentepolitiek en in toezichthoudende functies. De laatste jaren werkte ze als netwerkcoördinator palliatieve zorg in Drenthe en Steenwijkerland. In die functie werkte ze al samen met Acanthis en met de hospices in Drenthe. Zij kent de vraagstukken, de regio en de samenwerkingspartners in de regio goed. 

Samen met de medewerkers en vrijwilligers van Acanthis wil zij de organisaties verder versterken en de samenwerking met andere zorgorganisaties een impuls geven. De door Acanthis ingezette koers om meer vrijwilligers in te kunnen zetten in de thuissituatie of in verpleeg- en verzorgingshuizen zal hierin leidend zijn.  

Schoonheim: “Ik ben gemotiveerd om op deze positie richting en sturing te geven aan de organisatie en de uitdagingen waarvoor de organisatie staat: Het ontwikkelen en realiseren van een strategisch beleid, het bevorderen van samenwerking tussen de formele en informele zorg en bovenal het continueren en uitbreiden van inzet van vrijwilligers ter ondersteuning van terminale patiënten en hun naasten”.

 

Het bestuur van Acanthis wenst Hennita Schoonheim veel succes en plezier in haar nieuwe baan.

 

Waarom Acanthis

  • Er zijn voor mensen in de laatste levensfase met tijd, aandacht en ondersteuning
  • Er zijn voor mantelzorgers als de zorg voor een dierbare te zwaar dreigt te worden
  • Er zijn voor een ieder met zorg voor een goed levenseinde
sitemap - contact - cookie instellingen - webdesign dotsolutions